Over ons.

Sinds 2005 biedt Instituut Synergie huiswerkbegeleiding in Apeldoorn aan. In september 2013 is de organisatie verhuisd naar Molenstraat-Centrum 1 vanwege uitbreiding. Naast huiswerkbegeleiding biedt Instituut Synergie ook bijles, basisschoolbegeleiding en studiecoaching aan. Alle leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO kunnen zich via de website aanmelden.

Er is steeds meer vraag naar huiswerkbegeleiding in Nederland. Dit komt niet alleen omdat kinderen niet weten hoe ze moeten leren, maar ook omdat iedereen een steeds drukkere planning heeft. Daarom biedt huiswerkbegeleiding jongeren de mogelijkheid om in een rustige omgeving geconcentreerd aan de slag te kunnen gaan. Het aantal commerciële huiswerkinstituten groeit dan ook explosief, aldus de pers (2013). Er komt steeds meer aanbod van instituten die er veel geld mee kunnen verdienen.

Instituut Synergie denkt hier anders over. Instituut Synergie wil deze begeleiding mogelijk maken voor iedereen, ongeacht het inkomen van de ouders. Daarom bieden wij professionele huiswerkbegeleiding aan tegen de kostprijs. Onze begeleiders zijn professionals: vakdocenten en studenten van de lerarenopleidingen. Deze begeleiders weten namelijk wat ze kunnen verwachten van de stof en wat leerlingen moeten kennen en kunnen. Instituut Synergie biedt kwalitatief goede huiswerkbegeleiding, voor een relatief lage prijs.