Huiswerkbegeleiding en Bijles?

Leerlingen kennis én vertrouwen mee geven, dat doen we bij huiswerkbegeleiding en bijles van instituut Synergie. Iedere scholier kan tenslotte tegen struikelvakken aan lopen of nog niet zo geoefend zijn in plannen. Huiswerkbegeleiding biedt net dat steuntje in de rug: een leerling kan met een klein beetje hulp toch op zijn of haar niveau meekomen. Met begeleiding op de eigen school is dit extra praktisch, omdat begeleiders snel en makkelijk op de hoogte zijn van de stof die elke leerling op dat moment nodig heeft.

WAAROM KIEZEN OUDERS/VERZORGERS VOOR HUISWERKBEGELEIDING OP SCHOOL?

Wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer. Daarom zijn we gespecialiseerd in het geven van vertrouwen aan onze leerlingen. Bij begeleiding op school blijven leerlingen in een vertrouwde omgeving  en houden we bovendien goed contact met docenten over de lesstof en het onderwijsprogramma. De school houdt controle op wat instituut Synergie aanbiedt, dankzij het directe contact tussen de mentor of docent op school en het team van instituut Synergie. Het organiseren van de huiswerkbegeleiding in de school stelt ons niet alleen in staat om gunstige tarieven te bieden, maar ook om leerlingen te begeleiden voor wie toegang tot de huiswerkbegeleiding anders niet mogelijk zou zijn.

VOOR WIE IS HUISWERKBEGELEIDING?

We leren leerlingen plannen en bieden structuur: dat leidt tot betere resultaten en brengt vaak ook rust thuis. Huiswerkbegeleiding is voor leerlingen die:

  • Nog onvoldoende studievaardigheden hebben.
  • Het lastig vinden om na een hele dag school zonder afleiding huiswerk te maken.
  • Graag beter willen presteren.
  • Te weinig discipline of motivatie hebben.
  • Moeite hebben om de stof te begrijpen.