Bijles volgen?

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles

Heb je moeite met een schoolvak of loop je achter op de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van instituut Synergie betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Bij instituut Synergie is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Bijlessen kunnen je helpen om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kun je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert. Maar hoe gaat bijles eigenlijk in zijn werk?

Wat houdt bijles in?

Je krijgt één-op-één begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die de kennis in huis heeft van het vak waar je moeite mee hebt. Je kunt je tijdens je bijles volledig concentreren op het vak of de vakken waarbij je problemen ervaart.

EEN INDIVIDUEEL PLAN VAN AANPAK

Iedere leerling is anders, dus ieder plan van aanpak is anders. Dat betekent dat een klasgenoot bijvoorbeeld wekelijks heel intensief bijles nodig heeft, terwijl jij aan twee bijles momenten genoeg hebt. De bijlessen volg je na schooltijd en voor een of meerdere dagen. Dat is dus allemaal afhankelijk van jouw behoefte.

Wiskunde, Nederlands, Engels en Natuurkunde zijn de populairste bijlesvakken, maar je kunt in elk vak bijles krijgen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BIJLES?

Als je bijles wilt gaan volgen, maken we een persoonlijk ontwikkelplan op maat. Hierbij kijken we naar wat je wilt leren en met welke cijfers je blij bent. Gaandeweg de bijlesuren merk je dat je lastige vakken eigen maakt en dat leren weer leuk wordt. Bovendien krijg je meer vrije tijd, omdat je op vaste tijden aan je schoolvak werkt. Er zitten veel voordelen aan het volgen van bijles, waaronder:

  • Je krijgt duidelijke uitleg waardoor je de lesstof beter begrijpt.
  • Je krijgt een vaste, ervaren begeleider.
  • Samen werken we achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas.
  • Geen stress, we werken op jouw tempo.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je haalt hogere cijfers voor de vakken waarvoor je bijles volgt.

Waar wacht je op?

We bieden huiswerkbegeleiding op ieder niveau: vanaf de laatste groepen van de basisschool, de hele middelbare school tot en met mbo.